Antena Căutare

Viorica Dăncilă, lovitura de grație pentru Iohannis. „E un președinte cu multe dosare penale care se judecă cu bătrânii pentru o casă”

Viorica Dăncilă îl atacă dur pe Klaus Iohannis: „E un președinte cu multe dosare penale care se judecă cu bătrânii pentru o casă! Cum vedeți dumneavoastră în fruntea României un președinte care calcă în picioare Constituția” 

„Liviu Dragnea a plătit pentru ceea ce a făcut, dar cum plătește Klaus Iohannis pentru că a jurat cu mâna pe Constituție și a călcat în picioare legea fundamentală. Haideți să vedem și să avem o abordare corectă față de ceea ce a făcut fiecare. În momentul acesta avem un președinte care a încălcat Constituția, un președinte care a încălcat separarea puterilor în stat, un președinte care vrea puterea absolută în România.” , a adăugat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, situație tensionată în timpul dezbaterii. Ce a răspuns fostul premier când a fost întrebat dacă l-a ang... ”Iohannis a împărțit România între cei care au în inimă galben și cei care au în inimă tricolorul”. Anunțul făcut de Dăn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x