Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Viorica Dăncilă, o nouă gafă, după ședința CEx a PSD! Cu ce greșeală de exprimare s-a făcut de rușine

Viorica Dăncilă a făcut o gafă, vineri, în urma ședinței CEx a PSD, când a fost întrebată dacă i-ar plăcea ca la șefia organizației femeilor social-democrate să candideze Carmen Dan.

Viorica Dăncilă.

„Mi-ar place, mi-ar place să candideze nu numai Carmen Dan, oricine (pentru șefia organizației de femei social-democrate - n.r), pentru că asta este democrația, nu vreau să fiu candidat unic. În fond, încrederea colegelor, a organizațiilor va fi cea care va decide cine va conduce în perioada următoare organizația de femei”, a afirmat Viorica Dăncilă despre o posibilă candidatură a lui Carmen Dan pentru funcția de președinte al organizației femeilor social-democrate.

Viorica Dăncilă, care este, în prezent, președintele interimar al organizației, a mai spus că alegerile pentru conducerea organizației de femei a PSD vor avea loc „probabil în ianuarie”, înaintea congresului partidului.

Comitetul Executiv s-a reunit, vineri, la sediul PSD, iar subiectele de discuție au vizat fixarea datei alegerilor pentru organizația de femei a partidului, precum și conferințele județene pentru alegerile din alte filiale social-democrate.

Viorica Dăncilă a devenit președinte interimar al organizației de femei PSD, după ce și-a dat demisia de la conducerea partidului, din cauza pierderii alegerilor prezidențiale. Pentru a deveni președinte cu atribuții depline al filialei este necesară organizarea unei conferințe de alegeri.

Recomandari