Antena Căutare

Viorica Dăncila s-a prezentat la dezbaterea comună. Klaus Iohannis este absent. „I-aș fi făcut domnului Iohannis trei daruri”

Viorica Dăncilă i-a adus, vineri, la Parlament, trei daruri lui Klaus Iohannis și și-a arătat dezamăgirea că șeful statului nu a aceptat invitația sa la o dezbatere comună.

„Atitudinea contracanditatului este dezamăgitoare, dacă ar fi fost aici, i-aș fi făcut domnului Iohannis trei daruri. Primul, tricolorul României pentru că un președinte trebuie să aibă tricolorul în suflet ca să fie un bun român și ca să își apere țara. Al doilea dar, Constituția României, este legea fundamentală pe care trebuie să o respectăm toți și pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare. Al treilea dar este Biblia pentru că un om care crede în Dumnezeu este un om bun, este un om care nu aduce ură și dezbinare, un om cu credință în Dumnezeu este cel care adună oamenii, care îi unește.” , a explicat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a declrarat faptul că îi înțelege pe pensionari și că este alături de aceștia. „Sunt un om care le înțelege nevoile și drepturile și care a susținut întotdeauna creșterea pensiilor pentru un trai decent”.

În plus, aceasta a adăugat că va lupta necondiționat pentru femei și mame. Aceasta a făcu „Vreau să le spun că nu este suficient să le spunem să vină acasă, trebuie să dăm dovadă de responsabiltate și de a crea condiții asemănătoare cu țările în care au plecat. Trebuie să știe că cei care ocupă funcții de conducere în statul român i-au măsuri bune pentru familiile lor, trebuie să știe că cei care au aceste pârghii i-au măsurii pentru salarii mai bune, pentru pensii mai bune. Ei nu sunt niște cifre, nu sunt cei patru milioane de români care au plecat.” , s-a adresat aceasta românilor din diaspora.

Cum au beneficiat Victor Ciorbea și soția sa de amnistie fiscală! Ce datorie IMENSĂ le-a fost ștearsă de ANAF! Aveau imp... Alegeri prezidenţiale 2019 - Peste 94.000 de români au votat până în jurul orei 23:00, la secţiile din străinătate în t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x