Antena Căutare

Vosganian: Guvernul este buimac, iar masurile sunt luate din disperare

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca, in opinia sa, Guvernul este "buimac", iar masurile pe care le ia sunt la intamplare, din disperare.

"Opinia mea este ca Guvernul este buimac si masurile pe care le ia sunt la intamplare, din disperare, asa cum un om care se clatina in tramvai cauta un maner sau o bara de care sa se tina",

PNL-istul a apreciat ca este gresit sa se intre intr-un joc de tip actiune-reactiune cu Guvernul sau cu presedintele Traian Basescu.

"Cred chiar ca presedintelui ii facem un serviciu vorbind despre dansul, iar in legatura cu Guvernul opinia mea este ca, pentru a putea comenta ceea ce Guvernul are in cap, ar trebui sa se porneasca de la premisa ca chiar are ceva in cap. Guvernul nici nu are scrupule si ia masuri dintre cele mai cinice stiind ca are timp inainte de alegeri sa revina asupra unora dintre ele si sa isi imbunatateasca imaginea.

Cred ca Guvernul, in acest moment, dispretuieste poporul roman de care se si ascunde de fapt, frica si disparetul sunt doua sentimente care merg mana in mana, stiind ca, orice ar face, va recupera spre sfarsitul anului viitor cate ceva si ca oamenii vor rasufla usurati ca macar iau ceva inapoi si astfel le va putea imbunatati imaginea pentru 2012",
a declarat Vosganian.

Varujan Vosganian a participat, aseara, la lansarea proiectului politic "10 pentru Bistrita" cu care organizatia municipala a PNL vrea sa castige alegerile locale in 2012.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Iliescu il pune la zid pe Geoana: "Este deplorabil"... Internele pun la cale Codul Administrativ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x