Antena Căutare

Publicis România are un nou Director de Creaţie

Începând cu această lună, Publicis România are un nou Director de Creaţie, Jorg Riommi.

Începând cu această lună, Publicis România are un nou Director de Creaţie, Jorg Riommi.


Jumătate italian-jumătate german, îmbinând creativitatea cu rigoarea, Jörg Carlo Niccolo Riommi a lucrat în ultimii trei ani ca Executive Creative Director la Saatchi Frankfurt (în ultimul an a coordonat şi biroul din Berlin), unde a contribuit cu succes la evoluţia Saatchi Germania de pe locul 38 în topul creativ în 2011, pe locul cinci in 2013.

Cu peste 12 ani de experienţă în advertising, pe două continente (Europa şi America de Sud), în patru ţări, cu 60 de premii la festivalurile majore de publicitate din lume: Cannes Lions, Clio, London International Awards, Eurobest, New York Festival, Golden Drum, AdPrint sau ADC Italia, Jorg preia conducerea unuia dintre cele mai mari mari departamente de creaţie din România.

"Am căutat un lider care să aducă o perspectivă nouă, viziune şi inspiraţie. Referinţele şi experienţa internaţională, dar, în acelaşi timp, cunoaşterea pieţei româneşti îi oferă lui Jorg o perspectivă unică şi valoroasă. Este persoana cea mai potrivită să valorifice potenţialul deosebit al departamentului nostru de creaţie şi să ducă produsul creativ al agenţiei la următorul nivel", a declarat Alex Bădilă - Managing Director, Publicis Romania.

"Sunt fericit să încep acest nou capitol în România, alături de Publicis. O agenţie de top, cu un portofoliu extraordinar, mult talent şi potenţial. Sunt nerăbdător să-mi pun abilităţile şi energia la treabă, pentru ca din noua mea poziţie să pot stimula dezvoltarea de idei eficiente, cu impact masiv pentru brand-urile noastre şi chiar ecouri internaţionale. Intenţionez să intensific integrarea elementelor de PR, digital şi social media în tot ceea ce facem pentru campanii relevante, contemporane, care să corespundă celor mai ridicate standarde internaţionale. Sunt entuziasmat să mă aflu într-un loc ce mă inspiră şi într-o piaţă cu extraordinare oportunităţi de a face <<great marketing>>", a declarat Jorg Riommi - Chief Creative Officer, Publicis Romania.

Cel mai înalt turn din lume va fi construit în China!... Vremea cu Flavia Mihăşan: Ploile se întorc. Instabilitatea termică este accentuată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x