Antena Căutare

S-a aflat cauza morții Denisei, fetița din Vaslui care a decedat în brațele bunicii. Nimeni nu a bănuit! De ce nu a putut fi salvată

Cauza morții Denisei, fetița de 10 ani care a decedat în brațele bunicii ei, a fost descoperită de medicii de la Serviciul Medico Legal (SML) Vaslui. Nimeni nu a bănuit de ce suferea fetița.

Cauza morții Denisei, fetița de 10 ani care a decedat în brațele bunicii ei, a fost descoperită de medicii de la Serviciul Medico Legal (SML) Vaslui. Nimeni nu a bănuit de ce suferea fetița.

Medicii vasluieni au aflat că Denisa s-a simțit rău și a vomitat toată noaptea de duminică spre luni, dar nimeni nu a bănuit ce avea copila.

La expertiza medico-legală, medicii au descoperit că fetiţa avea o malformaţie cardiacă, o afecţiune severă, care i-a pus capăt vieţii.

Denisa a fost abandonată de tată la naștere, iar de la 7 luni a rămas și fără mamă, care, potrivit bunicii ei, a murit în condiții similare.

„O boală necrutătoare a luat-o de lângă mine. Amândouă au murit în bratele mele. Nu este durere mai mare pentru o mamă să vadă cum moare copilul ei. Acum, Dumnezeu mi-a luat și nepotica pe care am iubit-o și am crescut-o ca pe propriul copil. Dumnezeu a luat-o la El, din motive pe care doar El le poate explica”, a spus bătrâna, citată de vremeanoua.ro

Cu ultimele cuvinte, fetiţa a încercat să-şi liniştească bunica, spunându-i că nu va muri, pentru că are încredere în Dumnezeu.

Asistentele şi paramedicii de la Huși și Vaslui au încercat minute în șir să o resusciteze pe micuță. La un moment dat, inima copilei a încetat să mai bată, astfel că s-a declarat decesul, moment în care toate cadrele medicale au izbucnit în lacrimi.

Denisa a fost îngropată la cimitirul satului.

Cum vor arăta noile cărți de identitate. Buletinele românilor vor fi mult mai mici – Foto... Două cutremure în România, în această dimineață! Ce magnitudine au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x