Antena Căutare

UPDATE! Toti "nasii" de la CFR, reţinuţi pentru luare de mita, au fost eliberati

Toti cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu au fost eliberati. Tribunalul Brasov a respins toate propunerile de arestare preventiva. „Nasii” vor fi cercetati in libertate si au primit interdictie de a parasi tara.

35 de angajati ai CFR Calatori din cei 70 retinuti de procurorii brasoveni pentru luare si dare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni au fost eliberati. Judecatorii au respins cererile de arestare preventiva.

Joi noaptea, 70 de angajati ai CFR Calatori din cei 81 audiati au fost retinuti de procurorii brasoveni. Acestia sunt acuzati de luare si dare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. „Nasii” au fost impartiti in doua loturi de 35 si 33 de persoane pentru a fi prezentati magistratilor Tribunaului Brasov cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit Antena 3, in cazul a 35 de acuzati, judecatorii au respins cererile de arestare preventiva, iar acestia au fost eliberati.

Foto: Intact Images

Angajatul unei spalatorii auto a fugit cu masina adusa de un client. Cursa, finalizata in sant... Un primar din Gorj face planuri de deszapezire cu tractoarele prietenilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x