Antena Căutare

4 soluții ca să îți crești valoarea locuinței

Valoarea unei locuințe nu este dată de fiecare dată de raportul dintre cerere și ofertă și locația pe hartă. Modul în care este întreținută, investițiile făcute în casă și calitatea lucrărilor pot cântări enorm în stabilirea unui preț mulțumitor pentru toată lumea. Desigur, nu toate investițiile în modernizarea și extinderea casei dau și rezultatele așteptate, însă multe dintre ele te pot ajuta să transformi o casă veche într-un loc spectaculos pentru orice cumpărător.

4 soluții ca să îți crești valoarea locuinței:

1. Reparații și extinderea locuinței

Un prim pas pe care îl poți face pentru a aduce la zi o casă veche este un proces de renovare care să cuprindă atât reparații generale, dar și o posibilă extindere a casei. Dacă vorbim despre o proprietate veche, o redesenare a casei pentru a fi cât mai aproape de nevoile de spațiu pe care un proprietar le are în 2018 ar putea aduce un plus uriaș valorii locuințe. Pentru extindere, poți găsi BCA ieftin de pe mathaus.ro, care te va ajuta să îți pui planul în aplicare fără un cost extrem de mare. De asemenea, urmărește înainte de a începe lucrările sfaturile specialiștilor pentru proprietarii care intră într-un astfel de proces important de renovare.

2. Fii foarte atent la detaliile din casă

Atenția la detalii poate aduce câteva mii de euro în plus la suma finală de vânzare a locuinței, explică analiștii americani de la Forbes despre trucurile cele mai eficiente pentru a putea crește valoarea unei locuințe. Iar când vorbim despre detalii, ne referim la calitatea ramelor ferestrelor, a perdelelor din casă, aspectul covoarelor și chiar și corpurile de iluminat. Toate elementele dintr-o casă scoasă la vânzare trebuie să inducă unui cumpărător ideea de cămin, un loc cald și primitor în care poți crește o familie.

3. Două camere care vor crește garantat prețul locuinței

Valoarea locuinței este determinată în foarte multe situații de anumite elemente cheie la care orice cumpărător se uită cu mare atenție. Iar două dintre acestea sunt bucătăria și baia, încăperile locuinței care trebuie să exprime, într-un mod răspicat: igienă. Calitatea gresiei și faianței și lipsa petelor de grăsime, electrocasnicele care strălucesc de curățenie, organizarea eficientă în bucătărie, spațiile de depozitare ofertante, toate acestea vor reprezenta argumente suplimentare să poți negocia o sumă în avantajul tău. Orice altă interpretare negativă a acestor încăperi va avea repercusiuni masive asupra locuinței în totalitatea ei.

4. O casă curată este o casă atractivă

Înainte de a scoate casa la vânzare, o curățenie generală, făcută de o echipă profesionistă, este absolut necesară. Apoi, invită câțiva prieteni să inspecteze casa după lucruri care ție ți-ar fi putut scăpa. Dormitorul, holurile, livingul și balconul trebuie să fie ireproșabile, curate și să dea impresie de spațiu și lumină naturală. Pentru un astfel de efecte, este recomandat să folosești oglinzi plasate strategic în locuință, pentru a mări impresia de spațiu. Pentru o lumină mai puternică, lasă geamurile descoperite și alege o culoare deschisă pentru pereții casei. Astfel, lumina soarelui va umple tot apartamentul, oferindu-i un aer extrem de plăcut.

Ultimul anunț al ANM: Un fenomen extrem de rar va lovi ţara noastră... 5 secrete care îți asigură succesul ca freelancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x