Antena Căutare

A decedat jurnalistul Mile Carpenisan

Unul dintre cei mai buni reporteri pe care presa romaneasca i-a dat dupa Revolutie, Mile Carpenisan, a incetat astazi din viata la Timisoara, la doar 34 de ani.

Nu l-au rapus razboaiele, dar l-a rapus boala. Mile Carpenisan, corespondentul de razboi al Antenei 1, nu va mai transmite niciodata din teatrele de operatiuni. Jurnalistul a plecat dintre noi in cursul zilei de luni.

Internat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara saptamana trecuta, Mile a intrat in coma in urma unui soc septic si a unui blocaj renal, care au avut la origine suprainfectarea unui furuncul.

Pe fondul unui sistem imunitar deficitar, organele vitale ale jurnalistului au intrat in colaps, decesul inregistrandu-se în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipele de medici ale spitalului, de a-l reanima.

Mile Carpenisan a devenit cunoscut ca jurnalist de razboi in urma corespondentelor sale din Irak si Afganistan. A fost timp de 10 ani corespondent special al posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3, pana in anul 2008, cand a ales sa lucreze ca ziarist independent.

Unde e simtul civic? Barbat, lasat sa zaca pe mijlocul strazii... Disciplina cu palma in primaria din Odobesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x