Antena Căutare

A devenit mamă la 48 de ani după ce a pierdut 18 sarcini. Nu a renunțat niciodată să lupte!

Și-a dorit cu ardoare să aibă un copil și a încercat tot ce i-a stat în putință! Cele 18 sarcini pierdute nu i-au distrus spernața că va deveni mamă într-o bună zi. Dorința i s-a îndeplinit după două decenii.

Și-a dorit cu ardoare să aibă un copil și a încercat tot ce i-a stat în putință! Cele 18 sarcini pierdute nu i-au distrus speranța că va deveni mamă într-o bună zi. Dorința i s-a îndeplinit după două decenii.

Louise Warneford a sperat și a tot sperat la un miracol. Nu a contat prețul plătit pentru a-și vedea visul cu ochii: 80 000 de lire sterline investite în tratamentele in vitro, 18 sarcini pierdute și aproape 20 de ani de așteptare.

La 48 de ani, Louise a născut primul ei copil, un băiețel sănătos, care seamănă leit cu ea.

Nu contează prin ce am trecut, căci dorința mea de a fi mamă, de a crește un copil niciodată nu m-a părăsit. Nu puteam accepta ideea că nu aș avea niciodată parte de această experiență”, a spus femeia, citată de DailyMail.

Louise a trecut prin clipe de groază, dar întotdeauna a găsit puterea de a lupta. Nu putea duce mai departe de 12 săptămâni nicio sarcină, iar ultima oară când a pierdut un copil a fost la vârsta de 42 de ani. La distanță de 6 ani, minunea s-a întâmplat și i-a făcut fericiți pe ea și pe soțul ei.

Foto: Daily Mail

Ca pe vremea lui Ceaușescu. Mulți români FĂRĂ LOC DE MUNCĂ vor fi căutați acasă! Autoritățile vor începe „vizitele la do... Viscol în România, la final de octombrie! "Este iarnă în toată regula aici. Nici măcar un câine nu vezi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x