Antena Căutare

A fost cutremur marți noaptea! Trei seisme în trei zile, în România, ultimul de magnitudine mare

Un nou cutremur s-a produs în zona seismică Vrancea, al treilea dintr-o serie de trei seisme înregistrate în ultimele zile în România. Cutremurul a avut magnitudinea de 3,8 pe scara Richer.

A fost cutremur marți noaptea! Trei seisme în trei zile, în România, ultimul de magnitudine mare
Serie de cutremure în România

Seismul a avut loc la doar câteva ore după alte două seisme în această zonă, informează Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Cutremurul de marți noapte s-a produs la ora 23:23, la adâncimea de 127 km.

Marți dimineață, un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter era înregistrat în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 170 kilometri.

De asemenea, un cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter s-a produs luni dimineaţă, la ora locală 6:40, în zona seismică Vrancea (judeţul Vrancea), informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Epicentrul cutremurului a fost în apropierea următoarelor oraşe: 74 de kilometri est de Brasov, 84 de kilometri nord-est de Ploiesti, 110 de kilometri sud de Bacau, 118 de kilometri vest de Galati, 118 kilometri vest de Braila, 135 de kilometri nord de Bucuresti, 190 de kilometri sud-vest de Iasi, 200 kilometri nord de Ruse.

Cel mai puternic cutremur înregistrat în acest an, cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter, s-a produs pe data de 3 septembrie, în zona seismică Vrancea.

Slujbe de pomenire a victimelor incendiului de la Colectiv, produs în urmă cu patru ani, la biserica Sfântul Nicolae - B... Patru ani de la incendiul din Colectiv - Eugen Iancu: Colectiv este o apăsare a noastră, a tuturor. Unii o acceptăm, alţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x