Antena Căutare

A mai murit un tânăr rănit la „Colectiv”! Alexandru Hogea s-a stins la doar 19 ani!

Un alt tânăr rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, duminică, la un Spital din Viena unde fusese transferat, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 60

Un alt tânăr rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, duminică, la un Spital din Viena unde fusese transferat, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 60.

Potrivit unor surse medicale, tânărul care a decedat se numeşte Alexandru Hogea, avea 19 ani şi era printre răniţii din clubul Colectiv care au ajuns în spitale din străinătate, el fiind internat într-o clinică din Viena.

Alexandru Mihai Iancu, un alt tânăr rănit în incendiu, a murit, sâmbătă, la Spitalul "Sf. Ioan" din Capitală, iar vineri, a decedat Andreea Ştefan la o clinică din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproximativ două săptămâni.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, duminică, la 60, anunță Mediafax.

Vreme neobișnuită. Noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2015 a fost cea mai caldă din ultimii 35 de ani!... Secrete fierbinți! Ce dorințe ascunse au cei din jur, în funcție de zodie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x