Antena Căutare

A terminat Academia de Poliție cu nota ZECE, dar și-a dat DEMISIA! Motivul este halucinant

Încă de la primele ore ale dimineţii mii de părinţi alături de tinerii aspiranţi la o carieră în Poliţie s-au înghesuit la porţile Academiei de Poliţie pentru înscrieri.

Încă de la primele ore ale dimineţii mii de părinţi alături de tinerii aspiranţi la o carieră în Poliţie s-au înghesuit la porţile Academiei de Poliţie pentru înscrieri.

Oficial, de astăzi încep înscrierile pentru admitere. Se aşteaptă o concurenţă acerbă, chiar şi de zece candidaţi pe un singur loc.

De la prima oră a dimineţii, mii de părinţi şi copii vor sta la coadă la porţile Academiei de Poliţie. Începe oficial înscrierea la admitere. Doritorii vin din toată ţara, iar din experienţa anilor trecuţi oamenii vin şi de la cinci dimineaţa.

Şefii Academiei se aşteaptă la o concurenţă de 10 candidaţi pe loc. Şi în timp ce interesul rămâne ridicat, şeful de promoţie de anul trecut tocmai şi-a dat demisia din poliţie. Omul absolvise cu nota 10, dar a plecat nemulţumit de salariu. Am făcut o cerere la Academie să ne spună câţi dintre visători renunţă la cursuri încă din primul an, respectiv o cerere la IGPR să ne spună câţi dintre cei angajaţi din sursă externă şi-au dat demisia.

Previziuni sumbre pentru următoarea perioadă! Oamenii de știință avertizează că urmează cutremure puternice! Explicația ... ULTIMĂ ORĂ! E cod PORTOCALIU de PLOI TORENȚIALE! Județele în care se vor înregistra precipitații însemnate cantitativ, v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x