Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

ULTIMA ORĂ! Accident DEVASTATOR în Timiș Sunt mai mulți MORȚI! Pompierii sunt la fața locului!

Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 31 de ani, au murit în urma unui accident rutier care a avut loc, joi, pe DN 6, la ieşirea din localitatea Lovrin, judeţul Timiş.

Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 31 de ani, au murit în urma unui accident rutier care a avut loc, joi, pe DN 6, la ieşirea din localitatea Lovrin, judeţul Timiş. după ce un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz. Cele două persoane decedate erau din autoturism, în timp ce din microbuz două persoane au fost transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Sîrbu, a declarat pentru News.ro că un grav accident rutier a avut loc, joi, pe DN 6, la ieşire din localitatea Lovrin spre Timişoara.

"Un bărbat de 31 de ani a condus un autoturism pe DN 6 din direcţia Lovrin spre Timişoara, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani. În urma accidentului, două persoane au decedate, respectiv conducătorul de 31 ani şi o femeie pasageră în aceeaşi maşină, în vârstă de 31 de ani. Alte două persoane din microbuz au fost rănite uşor. Este vorba de un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 31 de ani care au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat Ionuţ Sîrbu.

Şoferul autoturismului a murit în drum spre spital.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Recomandari