Antena Căutare

Accident în Bihor! Un șofer a trecut pe roșu, a lovit un pieton și după a fugit de la fața locului

Joi seara, în județul Bihor a avut loc un accident rutier care s-a soldat cu rănirea unui tânăr în vâestă de 17 ani. Accidentul a avut loc la intersecția cu strada Nojoridului din Oradea.

Accident în Bihor! Un șofer a trecut pe roșu, a lovit un pieton și după a fugit de la fața locului
Accident Bihor

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:23. Potrivit polițiștilor, un bărbat care conducea un autoturism, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, iar în timp ce acesta a pătruns în intersecție, a lovit un tânăr de 17 ani, care se afla în traversarea părții carosabile, pe role, la culoarea verde a semaforului, venind din partea dreaptă a autoturismului.

În urma accidentului rutier, tânărul de 17 ani a suferit leziuni ușoare.

După producerea accidentului, șoferul în cauză a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. Polițiștii orădeni continuă cercetările pentru identificarea conducătorului auto.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințatrea organelor de poliție sau a procurorului de caz, sub suspravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea”, precizează comisar-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Citește și: Accident în lanț pe Autostrada A1 București - Pitești. Traficul este blocat

Citește și: Bihor: Accident pe DN1, între un autocar şi un autoturism - şoferul autoturismului a murit

Citește și: Accident îngrozitor în Bihor! Un autocar cu 24 de pasageri s-a ciocnit cu un autoturism! O persoană a murit

VIDEO/ Au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu puternic. Patru familii sunt devastate... Părinții Alexandrei Măceșanu, lovitură teribilă! Au fost îngenucheați de durere! ”S-a stins repede”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x