Antena Căutare

Accident în Constanța, între patru mașini! Șase persoane au fost rănite - Foto

Un accident a avut loc, vineri, în zona localităţii constănţene Mihail Kogălniceanu. Şase persoane au fost rănite, în eveniment fiind implicate patru autoturisme.

Un accident a avut loc, vineri, în zona localităţii constănţene Mihail Kogălniceanu. Şase persoane au fost rănite, în eveniment fiind implicate patru autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un bărbat în vârstă de 55 de ani conducea un autoturism pe DN 2A, pe a doua bandă, dinspre orașul Ovidiu către Mihail Kogălniceanu.

La un moment dat, şoferul a oprit cu intenţia de a face un viraj la stânga către aleea de acces a unei societăţi comerciale, peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost lovit de un alt autoturism, marca Mercedes, care circula în aceeaşi direcţie de mers, potrivit News.ro.

Accident în Constanța, între patru mașini! Șase persoane au fost rănite - Foto

În urma impactului, primul autovehicul a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.

Mașina marca Mercedes a fost proiectată către dreapta, într-o altă mașină ce circula pe prima bandă.

Tragedie într-un tren care mergea spre Pitești. A fost găsit fără suflare în unul dintre vagoane... Criză de medici în spitale! Managerul caută disperat doctori pe Facebook! Ce salariu și benficii se oferă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x