Căutare Live

Ultimă oră! Accident naval grav, în Tulcea! A fost activat planul roșu de intervenție!

UPDATE: Trei persoane dintre cele 13 implicate în accidentul naval din judeţul Tulcea au fost transportate la spitale din Tulcea şi Constanţa.

Ultimă oră! Accident naval grav, în Tulcea! A fost activat planul roșu de intervenție!

Şeful ISU Tulcea, Dan Petrov, a declarat că două dintre persoanele rănite sunt duse la Spitalul Judeţean Tulcea, iar una la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu elicopterul SMURD.

Două dintre victime sunt minori, toate cele trei persoane suferind multiple traumatisme.

Știre inițială:

Un accident naval în care au fost implicate două ambarcaţiuni cu 13 persoane la bord s-a produs, marţi, în judeţul Tulcea. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, Dan Petrov, a declarat că accidentul naval s-a produs între două ambarcaţiuni la bordul cărora se aflau aproximativ 13 persoane. Dintre acestea, trei vor fi investigate medical, prezentând traumatisme osoase.

Tragedia de la Cotu Pisicii: peste 200 de morți, 42 de copilași. ”Popa ducea 4-5 sicrie deodată. Când îi îngropăm, Doamne, pe toți?”. Supraviețuitorul cu bidon

La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD de la Constanţa, iar echipajul medical al acestuia va participa la evaluarea victimelor.

„Nu sunt persoane dispărute în apă”, a mai precizat şeful ISU Tulcea, în urma accidentului naval.

Pentru gestionarea situaţiei, la locul accidentului au fost trimise o ambarcaţiune pentru transport scafandri şi trei ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulanţă. Totodată, în sprijinul echipajelor angrenate în misiunea de salvare, la locul incidentului a fost trimis şi un elicopter SMURD, a mai transmis IGSU.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Alimente ce pot declanșa boli cardiovasculare, diabet și cancer, în România! Lege pentru limitarea substanțelor nocive, ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri