Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Acum s-a aflat ADEVĂRUL. Ce a strigat femeia jandarm înainte de a fi lovită de protestari. Este înfiorător!

Ștefania, femeia jandarm bătută, a continuat să fie lovită deși le striga agresorilor: „Mă omorâți!”, potrivit unor surse. Ștefania este internată la Spitalul Floreasca din Capitală, starea ei fizică fiind una bună.

Deși a ajuns la spital acuzând că nu-și mai poate simți picioarele, investigațiile medicale au arătat că Ștefania, femeia jandarm de 23 de ani, bătută în Piața Victoriei, nu a suferit nicio fractură a coloanei cervicale, titrează Libertatea. În schimb, ea a rămas cu multiple traumatisme la nivelul capului și corpului, în urma loviturilor repetate încasate de la grupurile violente din Piața Victoriei. Oficial, diagnosticul pus de medici este: traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței.

Potrivit unor surse, femeia a fost lovită cu sete deși le striga celor care o loveau: „Mă omorâți! Mă omorâți!”. Ștefania a fost salvată de mai mulți protestatari, unul dintre aceștia sărind să o protejeze cu propriul trup, pentru a putea ieși de sub pumnii și picioarele agresorilor.

Recomandari