Antena Căutare

Fostul sef al politiei din Constanta, acuzat ca ar fi amenintat cu pistolul un sofer

Fostul sef al politiei din Constanta, actual angajat al politiei din Capitala, este cercetat dupa ce ar fi amenintat cu pistolul mai multe persoane. Masina s-a a fost lovita de soferul unei dube, iar politistul a scos arma si a inceput sa-l ameninte.

Colegii i-au intocmit fostului sef al politiei Constanta un raport pe care l-au trimis la Parchet. Comisarul, care acum lucreaza in Bucuresti, la serviciul caziere, este cercetat pentru amenintare.

Incidentul s-ar fi petrecut joi, in parcarea hotelului pe care politistul il detine in Vama Veche. Comisarul Victor Popescu isi parcase masina acolo, cand s-a trezit cu ea lovita. In timp ce incercau sa scoata duba din parcare, mai multi angajati care distribuiau bere pe plaja au tamponat autoturismul comisarului. Politistul s-ar fi enervat atat de tare incat a scos pistolul sa-i ameninte. Victimele nu au depus inca o plangere, insa politia s-a autosesizat in acest caz.


Mai multe legume si mai putina carne! Romanii si-au schimbat obiceiurile alimentare din cauza crizei ... Becurile cu incandescenta sunt interzise in UE, de la 1 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x