Antena Căutare

O nouă teorie despre cazul de la Caracal: ”Acel monstru nu e singur! Cineva încearcă să ne convingă contrariul!”

Adriana Săftoiu a vorbit, în direct, la Antena 3 despre cazul de la Caracal și a susținut că este convinsă că  Gheorghe Dincă nu a acționat singur în cazul de la Caracal, iar cineva încearcă să ne convingă contrariul.

Adriana Săftoiu a vorbit, în direct, la Antena 3, despre cazul de la Caracal și a susținut că este convinsă că Gheorghe Dincă nu a acționat singur în cazul de la Caracal, iar cineva încearcă să ne convingă contrariul.

Astfel, după ce a a ascultat discuţia operatorului 112 cu Alexandra Măceşanu, fata ucisă în Caracal, Adriana Săftoiu nu mai crede nimic ”din ce ni se serveşte public”.

”Fata, joi, dă telefon la 11:00 la 112. Abia când am auzit înregistrările ne-am dat seama şi asta este foarte grav, că nici prima operatoare şi nici poliţistul nu au luat-o foarte în serios pe Alexandra.

Să o spunem direct, pe principiul că dacă o fată a ajuns ea acolo să fie reţinută, violată, o fi făcut ea ceva. Există această atitudine şi s-a simţit că o iau puţin peste picior: cum adică nu ştii unde eşti, cum adică nu ştii cine te-a luat”, a spus Adriana Săftoiu, joi, la Antena 3.

”Să ajungi tu vineri, la 3 dimineaţa, la poarta individului, să stai până la 6:00 şi să nu baţi la poartă... Pentru a bate la poartă nu îţi trebuie mandat! Mi s-a întâmplat mie asta. La 1 noaptea, sectoristul căuta pe cineva în zona unde locuiesc şi pentru că au văzut lumină la mine în casă au dat drumul la girofar. Probabil au sunat la interfon şi nu am răspuns. Zic hopa, am ieşit pe terasă şi am întrebat dacă s-a întâmplat ceva. Mi-a spus poliţistul că îl caută pe un domn Stoian, m-a întrebat dacă îl cunosc. I-am explicat că nu! Deci la 1 noaptea, un poliţist m-a întrebat asta. Nu îmi spuneţi că cei 14 poliţişti sau câţi au fost la Dincă nu puteau să bată la poartă, ca să îl trezească din somn să îl întrebe ceva? Incredibil.”, a mai spus ea.

Ce alte declarații a mai făcut Adriana Sfătoiu, află urmărind clipul de mai sus!

Băuturile carbogazoase cu exces de zahăr, suprataxate! Prețurile vor crește cu aproape un leu pe litru... Loviți de trăsnet în Munții Călimani! Cum au intervenit salvamontiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x