Antena Căutare

Află cum vei sta cu BANII și cu SĂNĂTATEA în funcție de zodie! Horoscopul pentru săptămâna viitoare e plin de VEȘTI! Tu ce surprize vei avea?

În ultima zi a acestei săptămâni poate că ar fi bine să afli ce îți rezervă astrele pentru următoarele zile, ca să nu te ia nimic prin surprindere.

În ultima zi a acestei săptămâni poate că ar fi bine să afli ce îți rezervă astrele pentru următoarele zile, ca să nu te ia nimic prin surprindere.

Astfel, noua săptămână adduce numeroase schimbări pentru multe dintre zodii.

BERBEC

Berbecii încep săptămâna în forță. Chiar dacă vremea nu este de parte voastră, nu ezitați să vă îmbrăcați echipamentul de sport și să mergeți în parc la alergare. Vă va da energie pentru toată săptămâna. Inteligența și perspicacitatea voastră vă va aduce beneficii la locul de muncă, unde demonstrați că vă place ceea ce faceți și meritați să ocupați acel post.

La sfârșitul săptămânii veți întâlni o persoană care nu vă va scăpa din priviri. Poate se înfiripă o idilă de dragoste și astfel timpul tău liber va fi ocupat de activități în comun cu această persoană. Datorită vremii capricioase veți avea nevoie de o vizită la medic pentru a trata răceala.

TAUR

Datorită spiritului de convingere o să reușiți să ii convingeți și pe cei mai sceptici că ideile voastre merită să fie puse în aplicare. La locul de muncă veți avea parte de o promovare datorită acestor idei. Sunteți pe drumul bun, nu renunțați la covingerile voastre.

Chiar dacă vremea de afară nu este bună la acest început de săptămână, este deja timpul să vă programați vacanța de vară. Dacă vreți să economisiți niște bani, alegeți-vă un loc unde confortul este mai modest, dar totuși un loc unde să vă simțiți bine.

GEMENI

Pentru voi familia este pe primul loc această săptămână. Aveți parte de câteva zile libere, care sunt numai bune pentru a face o vizită celor dragi. Acest lucru vă a umple de energie pozitivă. Energie pe care o veți canaliza pe carieră.

La locul de muncă trebuie să fiți mai atenți, deoarece sunt mulți care vor să vă ocupa locul. Vigilența este cuvântul cheie în această săptămână. În ceea ce privește sănătatea, nu uitați să aveți o umbrelă la voi, să nu răciți dacă ploaia vă ia prin surpindere.

RAC

Racii comunică foarte bine săptămâna aceasta. Leaga noi prietenii și se dovedesc a fi foarte buni sfătuitori și confidenți. Optimismul și încrederea în sine reușesc să o transmită și celor cu care comunică.

Totuși, probleme serioase cu care vă confruntați nu trebuie date la o parte. Nu se rezolvă singure și acestea se pot doar înrăutăți. Încercați să lăsați oamenii să vă ajute, spuneți probleme voastre cuiva în care credeți că puteți avea încredere.

LEU

Leoaicele săptămâna aceasta se dovedesc a fi persoane sensibile și romantice. Veți avea parte de o cină cu iubitul vostru, care vă va aduce vești bune. Familia vă susține în tot ceea ce faceți și este o sursă de energie continuă.

Cariera este în plină dezvoltare, dar nu trebuie să răsuflați ușurați, deoarece fără muncă nu o să reușiți. Acum este timpul să vă faceți remarcați și să vă sigurați un viitor strălucit. Cu sănătatea stați foarte bine acestă săptămână. Se pare că astrele sunt de partea voastră.

Citește continuarea aici ca să afli mai multe despre zodia ta!

Așa începe TOTUL! Adio, PENSII! România se va prăbuși atunci când se va întâmpla ASTA! Atenție, nu mai e mult! Uite ce n... Ce ZODII vor DIVORȚA anul acesta! Ai grijă ce decizii iei! Tu te numeri printre ei? Horoscopul despărțirilor pe 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x