Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Află dacă te ÎNDRĂGOSTEȘTI luna aceasta! Uite ce aduce horoscopul IUBIRII pentru luna aprilie! Te numeri printre norocoși?

Luna aprilie aduce numeroase schimbări pentru multe dintre zodii. Unul dintre cele mai importante aspecte este cel legat de iubire și de relații.

Luna aprilie aduce numeroase schimbări pentru multe dintre zodii. Unul dintre cele mai importante aspecte este cel legat de iubire și de relații.

Unele zodii au șansa de a se îndrăgosti în luna aprilie, iar altele sunt sfătuite să se țină departe de conflict, căci tensiunea din cuplu poate crea probleme.

Berbec

Aceasta perioada o sa-ti puna la incercare relatia, relatie in care depui eforturi mari pentru a obtine ceea ce ti-ai propus. Exista posibilitatea ca lucrurile sa scape de sub control, sa te simti depasita de situatie, intrucat toate eforturile tale par inutile, iei in considerare chiar si o eventuala despartire. Nu te lasa infranta si foloseste-te de toate modalitatile de a iesi din starea asta. Stabileste-ti un scop bine definit si incearca sa nu te abati de la el. Vei avea multe de invatat din aceasta experienta. In ultima decada a lunii aprilie, vei depasi momentul si vei demonstra ca eforturile tale nu au fost zadarnice.

Taur

Nu este perioada prielnica sa te indragostesti, ba mai mult, ai sanse mari sa intri in conflict cu persoana de langa tine. Cum pentru toate exista o rezolvare, nu pregeta sa indepartezi tensiunea dintre voi, lucru necesar pentru reluarea confortului in relatie. Fii raspunzatoare si asuma-ti greselile, acesta fiind un prim pas spre impacare.

Gemeni

Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face in aceasta perioada, este sa pleci singura intr-o vacanta de meditare. Treci printr-o perioada in care trebuie sa-ti suplimentezi cantitatea de calmitate si sa fii mai rationala. Pui la indoiala implicarea partenerului in relatie si asta poate crea reactii deloc multumitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa nu te lasi condusa de emotii si impulsuri de moment, sa eviti situatiile agresive care-ti vor ingreuna mai tare situatia. Alege sa te retragi pana cand astrele vor putea crea un mediu favorabil pentru relatia voastra.

Află ce spun astrele despre zodia ta! O să ai sau nu noroc în dragoste în luna aprilie?

Recomandari