Căutare Live

Aglomeraţie pe Valea Prahovei - coloana de maşini se întinde pe zeci de kilometri - FOTO

Traficul este foarte aglomerat joi, pe Valea Prahovei, coloana de maşini întinzându-se pe zeci de kilometri pe DN1, între Câmpina şi Sinaia.

Coada de maşini, pe sensul de urcare spre munte, începe în dreptul oraşului Câmpina şi ţine până dincolo Sinaia. De asemenea, şi varianta ocolitoare prin Breaza este aglomerată.

Blocaje se înregistrează în Comarnic şi în Buşteni. dar şi pe centura oraşului Sinaia, după cum deja avertizaseră încă din cursul dimineţii poliţiştii de la Centrul Infotrafic.

Joi dimineaţă, Poliţia anunţa că traficul pe DN1, pe ruta Ploieşti - Braşov, este intens, în zonele Comarnic, centura oraşului Sinaia, Buşteni, circulându-se în coloană.

”Valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe raza localităţii Comarnic, judeţul Prahova, unde se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, între kilometrii 101 – 107, precum şi în zona centurii Sinaia, pe tronsonul kilometric 123 + 500 de metri – 125 + 800 de metri, şi, de asemenea, în acelaşi sens de deplasare, între kilometrii 128 şi 131, pe raza staţiunii Buşteni”,anunţa Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Se circulă în condiţii de aglomeraţie şi pe tronsonul kilometric 92+600 de metri – 95+600 de metri, pe sensul către Braşov al DN 1, pe raza localităţii Cornu, mai avertizau reprezentanţii Infotrafic.

Poliţiştii precizau că acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului.

Şoferii au fost sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie. De asemenea, se recomandă folosirea rutelor alternative.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Atenție! Poliția nu are voie să îți facă asta! Află acum drepturile pe care le ai atunci când ajungi în secția de poliți...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri