Antena Căutare

Alege Baba de primăvară și află ce te așteaptă tot anul! Unii culeg roade, alții îndură sfade! Ești pregătit?

Vine primăvara și oamenii încep să își îndrepte atenția asupra tradițiilor ce trebuie respectate, pentru ca le merge bine tot anul.

Vine primăvara și oamenii încep să își îndrepte atenția asupra tradițiilor ce trebuie respectate, pentru ca le merge bine tot anul.

Una dintre cele mai importante și mai interesante obiceiuri este cunoscută sub denumirea de „Zilele Babelor”! Mai exact, tot ce ai de făcut este să îți alegi o zi din perioada 1-9 martie.

În funcție de cum va fi vremea din ziua aleasă de tine, așa îți va merge tot anul.

Dacă, de exemplu, Baba Trei vine cu o zi însorită, atunci îți va merge bine și vei avea parte de un an rodnic, plin de împliniri. Dacă ziua e înnorată, atunci se anunță an greu, cu supărări și boli.

O zi ploioasă anunță un an plin de greutăți, iar vântul e semn că vei avea parte de certuri multe, fără șanse de împăcare.

Așadar, alege cu grijă! :)

Eleva Anna dintr-a șaptea, în luptă cu sistemul de învățământ: „Am primit încurajări, dar nu pot să nu observ tristeţea ... Satul din România care are peste 70% din părinți plecați în Italia! Comuna Dersca din Botoșani și copiii crescuți de bun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x