Antena Căutare

BREAKING! Alertă cu BOMBĂ la Ambasada Israeului din România

HOMESTIRIPOLITICASTIRILE ZILEIECONOMIESANATATEMONDENVREMEASPORTBLACK FRIDAY 2018BUCURESTI CENTENARCULTURAVOTCATEGORII IN STIRI EVALUARE NAȚIONALĂ 2018BACALAUREAT 2018DIASPORAINTERNATIONALEDUCATIEINFO UTILEIT & CJUSTITIESOCIALSTIRI DIN MASS-MEDIAINTERVIURI DCNEWSȘTIRI DIN PUBLICITATEBANCUL ZILEI BREAKING NEWS Alertă cu bombă la Ambasada Israelului. Intervine brigada SRI Dan Carp / 04 noi 2018 / 17:55 Salveaza PDF Comentarii SRI antitero Descriere foto: SRI antitero Este alertă cu bomba la Ambasada Israelului din zona Piața Unirii din București. Din primele informații se pare că un bagaj suspect a fost descoperit în zonă. Brigada Antiteroristă a SRI se află la fața locului și intervine.

Este alertă cu bomba la Ambasada Israelului din zona Piața Unirii din București.
Din primele informații se pare că un bagaj suspect a fost descoperit în zonă. Brigada Antiteroristă a SRI se află la fața locului și intervine.

Oamenii nu sunt lăsați să se apropie de zonă, fiind stabilit un permetru de siguranță.

BREAKING NEWS. Mii de români, în pericol de a rămâne șomeri. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp!... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 4 noiembrie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x