Antena Căutare

ALERTĂ pe întregul litoral românesc! Trei turişti au murit

Trei turişti s-au înecat în ultimele ore, în Mamaia, Costineşti şi Olimp, iar alte două persoane au fost salvate în ultima clipă.

Trei turişti s-au înecat în ultimele ore, în Mamaia, Costineşti şi Olimp, iar alte două persoane au fost salvate în ultima clipă.

Printre cei care şi-au pierdut viaţa se numără şi un tânăr în vârstă de 18 ani din Dâmboviţa. Acesta era în vacanţă, la mare, cu familia. Deşi era arborat steagul roşu, iar salvamarii l-au avertizat, el a intrat în apă să recupereze o minge și a dispărut în valuri sub privirile tatălui său.

Tânărul de 18 ani a murit în braţele medicilor chiar pe plaja din Olimp.

Un turist din Sibiu, în vârstă de 38 de ani, a fost tras de curenţi chiar de lângă mal. Se afla într-o zonă izolată care nu este supravegheată de salvamari.

În nordul litoralul, la Mamaia, a fost arborat steagul galben, ceea ce înseamnă că aveau voie să intre în apă doar înotătorii profesionişti. Şi aici a murit un bărbat, care, însă, nu a fost încă identificat. Salvamarii cred că, cel mai probabil, a suferit un infarct şi nu a mai putut să revină la mal.

De la începutul sezonului, bilanţul negru a ajuns la 20 de morţi. Sute de persoane au fost scoase din valuri, zeci dintre ele - în ultima clipă.

Istoria se repetă foarte repede în România! Încă o mașină a fost atacată de tâlhari... Nu mai e un secret! Avem salarii mici, dar plătim cele mai mari dobânzi din Europa. Sunt MULT mai mari decât cele ale ve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x