Alexandru, polițistul din Caracal, s-a împușcat în fața soției sale, după o ceartă aprigă! Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire

Apar noi detalii în cazul polițistului din Caracal care a fost găsit împușcat cu arma din dotare. Se pare că acesta ar fi încercat să-și ia viața sub ochii soției sale, după o ceartă aprigă. 

Apar noi detalii în cazul polițistului din Caracal care a fost găsit împușcat cu arma din dotare. Se pare că acesta ar fi încercat să-și ia viața sub ochii soției sale, după o ceartă aprigă.

Conform Observator.tv, Alexandru era căsătorit de un an de zile cu Roxana, iar de o lună se mutaseră la Caracal, împreună cu părinții fetei. Duminică, însă, cei doi s-au certat în bucătărie, iar Alexandru a plecat într-o altă cameră, s-a întors cu pistolul din dotare și l-a pus la tâmplă, după care a apăsat pe trăgaci chiar sub ochii soției.

Citește și: Un poliţist s-a împuşcat cu arma din dotare într-un apartament din Caracal; bărbatul se transferase doar de o lună de la IPJ Timiş

Paramedici SMURD de la Caracal și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt au intervenit la fața locului, acesta fiind găsit inconștient și în stare comatoasă. A fost transportat la Spitalul Caracal, iar de aici a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, însă medicii sunt extrem de rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.

"Duminică, în jurul orei 17:40, am fost solicitați să intervenim la acest caz. Este vorba de un cadru MAI, un polițist de 31 de ani, care s-a împușcat în locuința sa din Caracal, după ce între acesta și soția sa se pare că a existat un conflict. Și-a tras un glonț în cap cu arma din dotare, în tâmpla dreaptă. A fost găsit inconștient, în stare comatoasă.

Citește și: Ei sunt cei doi logodnici uciși în accidentul de sâmbătă noapte. Adina și Lucian așteptau un copil și se pregăteau de nuntă: „Sâmbată aveau cununia...”

Am intervenit împreună cu paramedicii SMURD, bărbatul fiind preluat și transportat la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, iar de aici a fost transferat cu o ambulanță la Spitalul Craiova. Era intubat, starea lui este critică, șansele sale de supraviețuire fiind minime.", a declarat medicul Dragoș Toader, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Olt.

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri