Antena Căutare

”Am stat patru ore ținându-i în brațe copilul, sub cerul mai frumos ca niciodată! Mă va urmări toată viața" Mărturia emoționantă a militarului care i-a spus celui mic că tati a murit

“Azi noapte a fost greu… am stat patru ore ținând în brațe copilul unui coleg, sub cerul mai frumos ca niciodată, așezați pe iarba necosită”, așa își începe ”un camarad” povestea postată pe internet, pe pagina de Facebook a Ministerul Apărării Naționale.

“Azi noapte a fost greu… am stat patru ore ținând în brațe copilul unui coleg, sub cerul mai frumos ca niciodată, așezați pe iarba necosită”, așa își începe ”un camarad” povestea postată pe internet, pe pagina de Facebook a Ministerul Apărării Naționale.

”Camaradul”, așa cum se semnează, a fost cel căruia i s-a oferit cea mai grea misiune, după accidentul petrecut pe Valea Urdii, în Argeș, unde un camion cu 13 militari s-a prăbușit într-o prăpastie. Trei dintre ei au murit, iar el a trebuit să meargă la una dintre familiile îndurerate, pentru a da vestea.

”…Și am aflat cât de mult îi plăcea tatălui său că el cânta la clarinet, cât de mândru era tatăl său că el învață atât de bine. Mi-a spus că tatăl său "băga vițelul dintr-un pumn în conservă", mi-a spus cât de mult îl iubeşte, mi-a spus cât de mult regretă că au apărut pepeni de ceva vreme şi ei doi nu au mâncat împreună unul.

Ne-am promis unul altuia că, din noaptea aceea, vom fi cei mai buni prieteni, am făcut schimb de telefoane, mi-a promis că va continua să cânte la clarinet şi că va învăța şi mai bine, şi mai mult!

Am promis, şi eu, privind în ochii lui frumoşi apoi către cerul plin de stele, că îi voi fi aproape toată viața.

În cele patru ore cât am stat îmbrățişati am şi plâns împreună, am şi râs un pic, am stabilit că e bine că nu are calculator performant, am ales împreună ce trebuie să citească vara aceasta.

Nu m-a întrebat nimic, doar dacă vreau să facem împreună o rugăciune pentru proprietarul remorcii din spatele nostru!

Am vrut! :(

Copilul acesta mă va urmări toată viața!”, stă scris pe blogul armataromaniei.ro.

Sute de persoane au participat, duminică după-amiază, în judeţul Argeş, la ceremoniile de înmormântare a celor trei militari morţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihai Ionuţ Toma a fost înhumat în cimitirul din localitatea Mioarele, sat Măţău, George-Emilian Catană, în cimitirul din localitatea Lereşti, sat Voineşti, iar Petre Cristian Toader în cimitirul din Cartierul Mărcuş al municipiului Câmpulung. Militarii au fost înmormântaţi cu onoruri militare.

Ai făcut contestație, dar tot nu ești mulțumit de rezultat? Toți elevii, însoțiți de părinți, își pot revedea lucrările ... Tradiţiile româneşti nu încetează să ne uimească. După nuntă, o mireasă şi alesul ei s-au lăsat traşi de o maşină, pe ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x