Antena Căutare

Ambasada Marii Britanii la București, mulțumiri pentru medicii români: "Transferul de urgență al celor nouă pacienți a fost coordonat perfect"

Cei nouă pacienți, victime ale incendiului de la club Colectiv, au ajuns cu bine în Marea Britanie, iar starea lor de sănătate nu s-a deteriorat în timpul transportului, informează Ambasada Regatului Unit la București, într-o postare pe Facebook.

Ambasada Marii Britanii la București, mulțumiri pentru medicii români: "Transferul de urgență al celor nouă pacienți a fost coordonat perfect"
| jurnalul.ro

Cei nouă pacienți, victime ale incendiului de la club Colectiv, au ajuns cu bine în Marea Britanie, iar starea lor de sănătate nu s-a deteriorat în timpul transportului, informează Ambasada Regatului Unit la București, într-o postare pe Facebook, notează Agerpres.

Potrivit sursei citate, ei vor fi repartizați în spitale din Marea Britanie.

"Ambasada Marii Britanii dorește să mulțumească autorităților medicale și serviciilor de urgență românești pentru coordonarea acestui transfer de urgență.

De asemenea, mulțumim colegilor noștri din Ministerul britanic al Sănătății, Ministerul Apărării și serviciului public de sănătate pentru coordonarea acestui transfer. Suntem alături de voi și ne bucurăm că am putut fi parte din acest efort colectiv de sprijin", precizează ambasada.

Sonny Flame şi Boier Bibescu au lansat "#ÎmiPareRău", o piesă în memoria victimelor din Colectiv! Versurile îţ... Aproape șapte mii de școli din România au aviz PSI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x