Antena Căutare

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein: Cu cat Daniel Morar ramane mai mult in functie, cu atat mai bine

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat joi, pentru Mediafax, ca prelungirea mandatului lui Daniel Morar in fruntea DNA ar fi un lucru foarte bun, adaugand ca va fi cu atat mai bine cu cat acesta va ramane mai mult in functie.

"Ar fi un lucru foarte bun. Nu stiu daca se poate, daca nu trebuie amendata legea. Nu sunt familiar cu regulile romanesti. Dar, cu cat il tineti pe Daniel Morar in functie mai mult timp cu atat mai bine va fi", a spus ambasadorul.

El a adaugat ca nu are niciun semnal privind eventual succesori. "Spun doar ca pentru SUA este de o importanta cruciala ca oricine i-ar inlocui sa dovedeasca aceeasi calitate, integritate si independenta pe care au dovedit-o ei".

Ambasadorul a mai adaugat faptul ca se refera foarte des in discursurile sale la statul de drept si la mediul de afaceri din Romania deoarece "a fost instructat" in acest sens de catre presedintele american.

Foto: Intact Images

VIDEO! Un caporal a accidentat mortal cu masina un barbat si a fugit... VIDEO! Trei tineri au inscenat spargerea barului in care lucrau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x