Antena Căutare

Amendă de 4.000 de lei pentru un șofer din Timișoara! Când i-au văzut buletinul, polițiștii au fost șocați. Ce scrie pe „actul” de identitate – Foto

Un șofer a fost amendat, miercuri, cu aproape 4.000 de lei, de poliţiştii locali din Timişoara, după ce a prezentat un act de identitate ilegal.

Un șofer a fost amendat, miercuri, cu aproape 4.000 de lei, de poliţiştii locali din Timişoara, după ce a parcat maşina într-un loc nepermis și a prezentat un act de identitate ilegal.

Șoferul în vârstă de 47 de ani a fost amendat cu 3.885 de lei, pentru staţionare în locuri interzise, dar și pentru refuz de legitimare şi pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare.

Pe actul de identitate ilegal al șoferului este menţionat că acesta este „născut viu”, în „Ducatul lui Glad”. 7

Astfel, prin acest act, bărbatul susţine că este din neamul „Tracia, Geţia, dDcia” şi provine din ducatul lui Glad (formaţiune statală localizată pe teritoriul Banatului istoric, în prima jumătate a secolului al X-lea).

Bărbatul este din Timişoara şi a fost surprins de şase ori în acest an de către poliţiştii locali în timp ce staţiona cu o maşină, cu numere de Hunedoara, în locuri interzise din zona centrală a oraşului, precum Piaţa Libertăţii şi strada Carol Telbisz.

Potrivit Poliţiei Locale Timişoara. mai multe persoane se legitimează cu astfel de documente false, precizând că agenții „vor lua măsurile legale de fiecare dată” când descoperă un asemenea caz.

Șoferul unui microbuz școlar din Cluj, prins beat la volan, înainte de a pleca în cursă. Bărbatul ar putea rămâne fără l... Un preot din Constanța, acuzat că a furat casa unei bătrâne: „De ce şi-a bătut joc de mine? De ce m-a trimis în fundul m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x