Antena Căutare

Amendă uriașă pentru un tânăr care a scuipat coji de semințe pe jos, în Arad! Câți bani va fi nevoit să scoată din portofel

Un tânăr din Arad care a fost prins de polițiștii locali scuipând coji de semințe pe jos, în zona Pieţei Avram Iancu, a primit o amendă usturătoare.

Un tânăr din Arad care a fost prins de polițiștii locali scuipând coji de semințe pe jos, în zona Pieţei Avram Iancu, a primit o amendă usturătoare.

Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a fost surprins, în noaptea de luni spre marţi, de poliţiştii locali, în zona Pieţei Avram Iancu, în timp ce mânca seminţe şi ciocolată, aruncând pe jos coji şi ambalaje.

Arădeanul a trebuit să cureţe zona şi va plăti o amendă contravenţională în cuantum de 1.501 lei, după cum a anunțat Poliţia Locală Arad.

„La sosirea echipajului DGPL Arad, C.S. a încercat să părăsească zona, îndreptându-se înspre Boul Roşu, însă a fost ajuns din urmă şi chestionat de oamenii legii”, au precizat polițiștii locali.

Agenții au mai transmis și că tânărului i-a fost confiscat un briceag pe care îl avea asupra lui.

Bananieri şi smochini în Munţii Apuseni. Cum a fost posibil să cultive plantele exotice... Schimbări drastice pentru elevi! Vor avea o materie nouă în orar! Ce vor învăța în plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x