Antena Căutare

Ameninţare cu bombă la Primăria Capitalei. Ce au găsit pirotehniștii de la SRI la fața locului, după un apel la 112

Un apel la 112 a anunţat joi că la Primăria Capitalei a fost amplasată o bombă, la acest moment la faţa locului aflându-se echipa pirotehnică a SRI. În urma verificărilor, ameninşarea nu s-a confirmat.

Ameninţare cu bombă la Primăria Capitalei. Ce au găsit pirotehniștii de la SRI la fața locului, după un apel la 112
Ameninţare cu bombă la Primăria Capitalei

UPDATE - ”Astăzi, în jurul orei 09.:15, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că la Primăria Municipiului Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care a efectuat verificări specifice”, anunţă Poliţia Capitalei.

Conform Poliţiei Capitalei, ameninţarea nu s-a confirmat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”A fost înregistrat un apel la 112, prin care o persoană a alertat autorităţile cu privire la plasarea unei bombe în sediul Primăriei Capitalei”, precizează SRI.

Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii împreună cu Poliţia se află la faţa locului şi pun în aplicare măsurile specifice pentru astfel de situaţii.

Joi la ora 10:00, era convocată şedinta extraordinara intrunita de indata a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Sursa : news.ro

Accident terifiant! Copil de doi ani și jumătate, lăsat singur în mașina părinților, prins cu capul în geamul mașinii... Lista județelor unde terasele şi cluburile se vor închide la ora 23.00, stabilită azi de Comitetul pentru Situații de Ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x