Ameninţare cu bombă la Primăria Capitalei. Ce au găsit pirotehniștii de la SRI la fața locului, după un apel la 112

Un apel la 112 a anunţat joi că la Primăria Capitalei a fost amplasată o bombă, la acest moment la faţa locului aflându-se echipa pirotehnică a SRI. În urma verificărilor, ameninşarea nu s-a confirmat.

Ameninţare cu bombă la Primăria Capitalei

UPDATE - ”Astăzi, în jurul orei 09.:15, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că la Primăria Municipiului Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care a efectuat verificări specifice”, anunţă Poliţia Capitalei.

Conform Poliţiei Capitalei, ameninţarea nu s-a confirmat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”A fost înregistrat un apel la 112, prin care o persoană a alertat autorităţile cu privire la plasarea unei bombe în sediul Primăriei Capitalei”, precizează SRI.

Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii împreună cu Poliţia se află la faţa locului şi pun în aplicare măsurile specifice pentru astfel de situaţii.

Joi la ora 10:00, era convocată şedinta extraordinara intrunita de indata a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Sursa : news.ro

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri