Antena Căutare

Angajat al Penitenciarului Codlea, care asigura paza unui obiectiv exterior, confirmat cu coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat cu coronavirus. Bărbatul asigura paza unui obiectiv exterior şi nu a interacţionat cu deţinuţii.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat, marţi, că un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat cu coronavirus.

”Poliţistul de penitenciare asigura paza unui obiectiv exterior, aflat în administrarea locului de deţinere, şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate. Contacţii identificaţi în rândul personalului au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Braşov. Spaţiile de lucru au fost dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităţilor specifice”, a anunţat ANP.

Sursa citată a precizat că, până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Sursa : news.ro

Gata! S-a zis cu mersul la plajă așa cum îl știai! Cabine din plexiglas, pe nisip! VIDEO... Cum vor funcționa cabinetele stomatologice, după 15 mai. Noi reguli! Ce categorie de pacienți va aștepta cel mai mult și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x