Antena Căutare

Angajatii din ministere si-au prelungit vacanta de Craciun

Angajatii de la stat au inventat un nou tip de vacanta: concediul punte. Adica si-au luat astazi si maine liber pentru a lega Craciunul de Revelion. Pentru doua zile, multi dintre bugetari nu s-au mai deranjat sa mai vina la munca. Ministrii nu au cum sa se supere pe subalternii lor deoarece concediul este un drept perfect legal.

La Ministerul Educatiei, azi au muncit mai mult sefii. Remus Pricopie, ministrul, nu s-a suparat deloc: vrea sa fie un sef indragit subalternii sai. Ministrul a mai avut un argument: angajatii institutiei n-ar prea avea ce sa faca la munca.

La Sanatate, insa, tocmai in perioada in care toata lumea se relaxeaza se munceste mai mult. Lucreaza de zor cei din linia intai si cei specializati in medicina de urgenta.
Raed Arafat, care tocmai a scapat de presiunea mandatului de ministru, s-a relaxat putin la Targu Mures, cu prietenii, dar si colegii de la unitatea de primiri urgente care l-au si pus la treaba.

La Ministerul de Finante nu se stie exact cine a muncit azi. Cert e ca au fost la datorie functionarii vigilenti. De exemplu, la biroul de informare pentru cetateni, din cei doi angajati, lucreaza unul. Fac cu schimbul.

La Ministerul Mediului, angajatii veniti la munca au fost atat de marcati de petrecerile de Craciun, inca au uitat sa-si respecte propriile reguli ecologice. Becurile din hol erau aprinse in mijlocul zilei.

Vine gerul in Ardeal si Moldova: -25 de grade Celsius in timpul noptii... Cunoscutul bancher Bogdan Baltazar a murit astazi, la varsta de 73 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x