Antena Căutare

Angajatul firmei de gaze din Sighet care avea arsuri pe 90% din corp a decedat

Angajatul firmei de gaze din Sighetu Marmatiei care suferise arsuri pe 90% din suprafata corpului a decedat, vineri dimineata, la Spitalul de Arsi din Capitala, unde fusese transportat pe 19 februarie, in urma celei de-a doua explozii care a avut loc intr-un club din Sighetu Marmatiei, a declarat pentru Mediafax managerul unitatii sanitare, Vitalie Stan.

In noaptea de 19 februarie, la ora 0.56, intr-o discoteca din Sighet, aflata la subsolul unei cladiri, a avut loc o explozie in care au fost ranite sapte fete. Dupa 14 ore, in momentul in care se faceau cercetari privind explozia, o a doua deflagratie s-a produs, fiind raniti politisti, pompieri si un notar, care avea biroul deasupra discotecii.

In urma celor doua explozii, 21 de persoane au fost ranite, dintre care 17 au fost spitalizate.

Procurorii au inceput urmarirea penala impotriva SC Berg Sistem Gaz SRL, firma care a executat lucrarea de introducere a sistemului de alimentare cu gaz in Sighetu Marmatiei, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa si distrugere din culpa cu consecinte deosebit de grave. De asemenea, anchetatorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor companiei.

Ancheta in acest caz a fost preluata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in urma unei dispozitii a procurorului general, Laura Codruta Kovesi.

Bacau: Au blocat un drum plin de gropi in semn de protest fata de nepasarea autoritatilor... Mandate de arestare pentru zece persoane in dosarul cetateniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x