Antena Căutare

ANM a emis o avertizare de cod galben de ploi torentiale si grindina pentru 17 judete si Capitala

Intervalul in care este valabila avertizarea emisa de meteorologi este 30 iulie, ora 15:00 - 31 iulie, ora 15:00. Se vor inregistra fenomene meteorologice periculoare in mai multe zone ale tarii.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un avertisment de cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari ale vantului pentru 17 judete din partea de est a tarii.

Codul a intrat in vigoare in aceasta dupa-amiaza si este valabil pana maine, la ora 15:00.

Vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Moldova, Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei.

Sub avertizarea meteo sunt judetele: SUCEAVA, BOTOSANI, NEAMT, IASI, BACAU, VASLUI, VRANCEA, GALATI, PRAHOVA, BUZAU, BRAILA, IALOMITA, GIURIU, CALARASI, TULCEA, CONSTANTA, ILFOV, dar si Capitala.

Articolul continuă după reclamă

In aceste regiuni se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce trecator vor lua aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala si in restul teritoriului, dar pe arii mai restranse.

Cine era Sorin Terbea. In urma afaceristului mort in elicopterul prabusit langa Targu Mures raman firme, hoteluri si o e... UPDATE! Incendiu in Salina Praid! Sute de turisti au fost evacuati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x