Antena Căutare

Peste 100.000 de straini viziteaza anual tara noastra pentru romance

Cine nu are femei frumoase, sa-si gaseasca! Sunt mana cereasca pentru turism. Anual, 100.000 de straini viziteaza tara noastra pentru romancele pe care le-au cunoscut peste hotare.

Peste 650.000 de straini se cazeaza in fiecare an in hotelurile din Capitala. Dintre ei, aproximativ 15% vin aici ca sa le revada pe romancele pe care le-au cunoscut, in general, peste hotare. Cei mai multi dintre ei sunt europeni. In general, au conexiuni cu femeile pana sa ajunga in Romania. Ele fie au lucrat in strainatate, fie au avut o relatie de prietenie sau s-au cunoscut pe internet.

Daca pastram procentul de 15%, un calcul simplu arata ca, din Italia, peste 10.000 de barbati fermecati de frumusetea fetelor noastre ajung la noi si ne incurajeaza astfel turismul. Nici nemtii, britanicii sau francezii nu se lasa mai prejos. Dar altii vin chiar si de mai departe. Aproape 8.500 de americani vin anual sa-si caute perechea pe plaiurile mioritice. Si, din nou, asta se vede in incasarile noastre.

Cei 100.000 de turisti straini petrec, in medie, o zi si jumatate in tara noastra. Se cazeaza la hoteluri scumpe, de cel putin trei stele si cheltuie 250-300 de euro pentru sejurul romanesc. In total, aduc pana la 30 de milioane de euro in Romania in fiecare an. Asta fara a-i lua in calcul pe cei care se casatoresc aici si isi deschid afaceri in tara noastra.


IMAGINI SOCANTE! Momentul in care handbalistul din Suceava a fost injunghiat... Parintii vor putea plati o taxa in plus la cresele de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x