Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Anumite magazine din mall-uri rămân închise. Anunțul momentului despre deschiderea centrelor comerciale, din 15 iunie

Anumite magazine din mall-uri rămân închise, deși centrele comerciale ar urma să fie deschise din 15 iunie, potrivit declarațiilor făcute se președintele Klaus Iohannic, cu privire la noul val de relaxare a măsurilor, în pandemia de coronavirus.

Anumite magazine din mall-uri rămân închise și după 15 iunie

Hepta

O parte din magazine, însă, nu vor fi redeschise, ca formă de protest față de proprietarii care au cerut chirie şi în perioada în care toate spațiile au fost închise, iar activitatea magazinelor a fost suspendată, notează Antena 3.

Medicul Alexandru Rafila, avertisment pentru români: ”Fiecare dintre noi poate să împiedice răspândirea coronavirusului!” De ce ar trebui prelungită starea de alertă

Proprietarii mall-urilor ar fi cerut chirie și pe perioada stării de urgență

Adrian Câzu, proprietarul unui lanţ de magazine de încălţăminte este convins că mall-urile şi-au mai pierdut din chiriaşi, din cauza faptului că proprietarii i-au pus pe chiriași să plătească chiar și în perioada stării de urgență, în care toate mall-urile au fost închise, mai scrie sursa citată.

„Se pot deschide magazinele, dar există o posibilitate foarte mare ca în anumite mall-uri o mare parte din magazine să nu se deschidă în semn de boicot. Este vorba evident de mall-urile a căror proprietari solicită în continuare, în mod ilegal şi injust, chiria pentru perioada de închidere. Vor fi doar câteva mall-uri boicotate. Nimeni nu a plătit chiria pentru perioada de închidere”, a spus Câzu.

Cinematografele şi restaurantele, însă, nu se vor deschide nici după marea relaxare din 15 iunie. Angajaţii lor sunt încă în şomaj tehnic, iar proprietarii nu au plătit chiria.

Recomandari