Antena Căutare

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi! A fost emis COD GALBEN de furtuni şi grindină. Zonele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, o atenţionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabilă pentru mai multe zone din ţară.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, o atenţionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabilă pentru mai multe zone din ţară.

Cod galben de furtună în Timiș și alte două județe din nordul țării emis de meteorologi în regim de nowcasting, sâmbătă dimineață, a anunțat ANM.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, sâmbătă dimineață, până la ora 9:00, în localităţi din judeţul Timiş (Jimbolia, Săcălaz, Lenauheim, Cărpiniş, Comloşu Mare, Sânmihaiu Român, Teremia Mare, Biled, Cenei, Uivar, Şandra, Iecea Mare, Gottlob, Checea şi Otelec) se vor semnala descărcări electrice, averse care vor cumula 20-25 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi posibile intensificări ale vântului.

Cod galben de furtună și instabilitate atmosferică a fost emis și pentru mai multe localităţi din judeţele Maramureş (Sighetu Marmaţiei, Seini, Tăuşii-Măgherăuş, Cicârlău, Săpânţa, Remeţi, Câmpulung la Tisa, Sarasău) şi Satu Mare (Satu Mare, Turţ, Livada, Medieşu Aurit, Ardud, Lazuri, Halmeu, Odoreu, Călineşti-Oaş, Vetiş, Oraşu Nou, Moftin, Păuleşti, Turulung, Culciu, Micula, Dorolţ, Botiz, Viile Satu Mare, Apa, Doba, Pomi, Valea Vinului, Terebeşti, Agriş).

În aceste zone se așteaptă descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ploi cu caracter de aversă care vor depăşi 25 l/mp şi grindină de mici dimensiuni.

Ca-n Vestul Sălbatic sau Sicilia! Maşina unui jurnalist român a fost incendiată în stil mafiot!Măsura luată de Poliție! ... O italiancă a murit, lăsându-i fiicei nou-născute cadouri până la 18 ani. ”Le deschizi și te gândești la mami, da?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x