Antena Căutare

ANUNŢUL făcut de METEOROLOGI! Cum va fi vremea LUNI şi MARŢI, în ţară şi în Bucureşti

Meteorologii nu vin cu veşti tocmai bune pentru acest început de săptămână, avertizând că vremea va fi instabilă, în special în cursul zilei de marţi

Meteorologii nu vin cu veşti tocmai bune pentru acest început de săptămână, avertizând că vremea va fi instabilă, în special în cursul zilei de marţi, atunci când vom avea de înfruntat ploi şi intensificări ale vântului în majoritatea zonelor ţării.

Luni, în BUCUREŞTI, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 19...20 de grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Vântul va sufla slab, iar Capitala se va lupta cu o vreme foarte călduroasă.

Luni, în ŢARĂ, temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 34 de grade, iar în Câmpia de Vest şi în Lunca Dunării izolat se va atinge starea de caniculă, disconfortul termic urmând a fi destul de accentuat. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 12 şi 22 de grade.

Marţi, în ŢARĂ, vremea va deveni instabilă în majoritatea zonelor. Pe parcursul zilei instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil chiar vijelii şi izolat căderi de grindină în regiunile din vestul, sud-vestul şi nordul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 33 de grade, izolat mai ridicate în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 13 şi 23 de grade.

Horoscopul pentru bani și carieră, în săptămână 21 - 27 Iulie! Gemenii reuşesc să dea MAREA LOVITURĂ... Un bărbat a plătit cu viaţa pentru că a vrut să-şi ia papucul pierdut pe şosea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x