Antena Căutare

Apă minerală gratis pentru români, direct de la sursă! De unde se aprovizionează oamenii: "Luăm aproape 50 de sticle din astea la 2 l, 2l jumătate"

Luăm aproape 50 de sticle din astea la 2 l, 2l jumătate.

În loc să cumpere apă îmbuteliată de la magazine, mulţi hunedoreni preferă să străbată kilometri întregi pentru a se aproviziona gratuit cu apă minerală de la izvoarele publice din zonă.

Un exemplu este cel de la Banpotoc, localitate situată la 20 km de Deva. Autorităţile avertizează, însă, ca aprovizionarea să fie făcută numai de la izvoarele care sunt clar marcate că au apă potabilă

Apa minerală tâşneşte cu presiune din măruntaiele calcaroase ale Apusenilor. Sute de oameni străbat drumul de la Deva până la Banpotoc, pentru a-şi lua apă de la izvorul din sat.

De curând, izvorul a fost captat şi adus printr-o conductă care traversează Pârâul Vărmaga. Înainte era mult mai diferit. Autorităţile îi sfătuiesc pe oameni să consume apă din izvoare care sunt inscripţionate că au apă potabilă.

Caz uimitor în România! Un bebeluș s-a născut cu o turmoră gigant, iar medicii fac tot posibilul să-i salveze viața... Vreme mai caldă decât normalul perioadei. Ce ne așteaptă în prima lună de vară! Meteorologii vorbesc despre COD GALBEN...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x