Antena Căutare

Arad: O femeie si-a abandonat baietelul de numai un an in scara unui bloc

Se intampla in Romania anului 2013: o femeie de 20 de ani din Arad si-a abandonat baietelul de numai un an in scara unui bloc si a plecat fara sa priveasca in urma. A avut totusi grija sa-l imbrace gros si sa-i lase in carucior o cutie de lapte

Nimeni nu stie cum il cheama pe cel mic, insa medicii de la sectia de pediatrie a Spitalului Judetean Arad ii spun Alex. Cea care i-a dat viata si ar fi trebuit sa-i poarte de grija l-a abandonat, fara mila. Baietelul fost adus la spital de politisti si de asistentii de la Protectia Copilului, dupa ce locatarii unui bloc din oras le-au cerut ajutorul. L-au gasit abandonat pe scara lor.

A stat ore bune in carucior, pana cand locatarii l-au vazut. Oamenii au batut la fiecare usa, au intrebat daca il cunoaste cineva si cand au realizat ca este un copil abandonat, au sunat la politie. Baietelul va ajunge temporar in grija unui asistent maternal. “Se va institui masura de protectie in regim de urgenta atunci cand starea lui va permite externarea din spital, indiferent daca se va identifica cine sunt parintii”, a declarat Mihalela Codreanu, seful serviciului D.P.C. Arad.

In urma cu scurt timp, politistii au reusit s-o gaseasca pe mama. Are 20 de ani si fusese vazuta cu o seara inainte cersind in apropierea zonei unde si-a abandonat copilul. Politistii o audiaza acum pe tanara si incearca sa afle de ce a renuntat la propriul copil.

Ger in Harghita: -26 grade Celsius.La Intorsura Buzaului au fost, in aceasta dimineata, -28,3 grade Celsius... Disperare pe holurile Casei de Asigurari de Sanatate din Ploiesti. Sute de oameni stau la coada dupa ce au primit instii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x