„Aristotel” e singurul concurs de cultură generală pentru elevi atrage sute de școli din România și din afara țării

În fiecare an, concursul „Aristotel” atrage sute de elevi și profesori și a devenit o tradiție pentru cele mai bune scoli din România.

”Aristotel Online” va avea loc online și se va desfășura în perioada 5 mai – 15 iunie

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Impresionați de notorietatea și importanța concursului de cultură generală ”Aristotel”, la ediția din acest an s-au înscris și școli din Republica Moldova și chiar o școală din Grecia. Este vorba despre Școala de Limba Română ”Dacia” din Atena.

Concursul „Aristotel” atrage elevi din România și din afara țării

Anul acestea vor intra în competiție peste 900 de școli, cu elevi de la clasele 0-VIII. ”Aristotel Online” este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate.

Prin participarea la acest concurs, elevii își pot testa cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică, cu grad ridicat de dificultate, nivelul de cunoștințe dobândite și, în același timp, își vor putea pune la încercare memoria și creativitatea.

Scopul concursului este acela de a descoperi și premia creativitatea, inteligența logică și matematică și de a ajuta la dezvoltarea psiho-emoțională a copiilor.

”Aristotel Online” va avea loc online și se va desfășura în perioada 5 mai – 15 iunie, pe platforma educațională Școala FDVDR.

Concursul este gratuit și este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Ultimele știri