Antena Căutare

"Artistul" PDL-ist Edmond Talmacean, numit in CA al Portului Constanta

Edmond Talmacean a castigat concursul Dansez pentru PDL. Talentul artistic l-a propulsat pe Edmond Talmacean in Consiliul de Administratie de la Portul Constanta.



Democrat-liberalii au talent la dans. Si consilierul primului ministru Emil Boc s-ar incumeta sa ne arate cateva miscari.

"De cand este dansul o vina? Mie imi place foarte mult sa dansez si abia astept sa am ocazia sa va si arat cum dansez", spune Andreea Paul Vass.

Vass recunoaste totusi ca Talmacean nu a ales bine locul pentru prestatia artistica. "Cred ca se impune o conduita mult mai atenta a omului intr-o prestatie publica. Una este dansul si cantecul la o petrecere si este cu totul altceva cand are loc intr-un studio. Cred ca inteligenta noastra impune o reactie pe masuara. Atunci cand esti ironizat este bine sa faci apel la decenta", mai precizeaza Andreea Vass.

"Artistul" democrat-liberal este in proces de divort. Sotia lui, Constanta Alina, a intentat actiunea la inceputul lunii noiembrie a anului trecut, cerand totodata si partajul.

Sotii Talmacean au de impartit o casa si un teren de 800 de metri patrati in Bucuresti, o casa de vacanta la mare, la Neptun, doua automobile, o colectie de bijuterii si obiecte de arta in valoare de peste 50.000 de euro. Familia Talmacean are in conturi peste 40.000 de euro, dar si o societate comerciala specializata in alimentatie publica.

Sursa: antena3.ro

Top 15 orase din Romania unde se castiga bine... SPECIAL: Nicoleta Trif, fetita romanca sechestrata acum patru ani, ramane in Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x