Antena Căutare

Video| Aruncați în frig, desculți și dezbrăcați, de propriii părinți! Viața de coșmar a patru copii din Botoșani: „Ai păpat ceva astăzi?”

Patru frați din Botoșani au fost salvați de la chinul la care îi supuneau părinții alcoolici. Copiii au fost găsitți desculți și murdari, în plină iarnă.

Video| Aruncați în frig, desculți și dezbrăcați, de propriii părinți! Viața de coșmar a patru copii din Botoșani: „Ai păpat ceva astăzi?”
Aruncați în frig, desculți și dezbrăcați, de propriii părinți! Viața de coșmar a patru copii din Botoșani | Botoșăneanul

Condițiile cumplite în care trăiau cei patru copii au fost descoprite de membrii Asociației Grup Civic din Botoşani. Mai mulți voluntari au ajuns la casa micuților, pregătiți să le ofere ajutoare. În momentul în care au văzut ce se petrecea în casa din satul Zăicești, au alertat autoritățile.

Într-o casă la un pas să se prăbușească, cei patru copiii abia supraviețuiau. Un bebeluş de 11 luni se târa gol de jumătate, în plină iarnă. Fetele mai mari, nu aveau papuci în picioare şi mergeau desculţe prin curte, în luna ianuarie, potrivit Botoșăneanul.ro.

După prima vizită a celor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cazul a fost considerat unul grav.

Niciunul dintre copii nu mergea la școală, deși cel mai mare are 11 ani. Erau îmbrpcați subțire, murdari și înfometați. Cel mai mic era bolnav, dar nu primise un tratament corespunzător.

Reprezentanții DGASPC au luat măsura protecţiei mamei şi copiilor. Deşi tatăl, care era sub influența băuturilor alcoolice de la primele ore ale dimineții, s-a opus, copiii au fost luaţi cu Poliţia.

Cei patru frați vor sta șase luni, împreună cu mama lor, în centrul maternal „Micul Prinţ”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O companie aeriană suspendă toate zborurile spre şi dinspre China... Prahova: Bărbat găsit mort sub un pod, la doi kilometri de maşina sa căzută într-o râpă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x