Antena Căutare

Asistați social, la bursa locurilor de muncă! De ce nu se înghesuie să-și ia un serviciu

A fost aglomeraţie azi la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul Neamţ! Aproape trei sute de asistaţi social au fost chemaţi să-şi caute un loc de muncă, indiferent de nivelul lor de pregătire.

A fost aglomeraţie azi la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul Neamţ! Aproape trei sute de asistaţi social au fost chemaţi să-şi caute un loc de muncă, indiferent de nivelul lor de pregătire. Oamenii au venit, au văzut iar cei mai mulţi dintre ei au plecat dezamăgiţi. Niciunul dintre posturile oferite de angajatori nu s-a ridicat la pretenţiile lor.

De la primele ore ale dimineţii, asistaţii social din judeţul Neamţ au venit cu speranţe mari la Bursa locurilor de muncă pentru persoanele defavorizate.

”Este o bursa locurilor de muncă, pe care o adresăm cu precădere persoanelor defavorizate, din familiile beneficiare de venim minim garantat, persoanelor de etnie romă, dar și altor categorii de persoane care-şi gasesc mai greu un loc de muncă.”, a declarat Daniel Chirilă, director AJOFM Neamț.

Nici angajatorii care au prezentat oferte salariale atractive nu şi-au găsit mai repede candidaţii, în ciuda faptului că salariul minim este de 3.000 de lei brut, indiferent de studii.

Chiar dacă nu şi-au găsit un loc de muncă, asistaţii social care au trecut pe la târg au avut de câştigat. Au obţinut o dovadă care le va prelungi dosarul pentru ajutorul financiar dat de stat.

Tragedie pe calea ferată. Taximetristul a ignorat semnalele și a fost izbit în plin de tren. Unul dintre pasageri a muri... Vești bune despre vacanța de Paște și de 1 Mai! Ce trebuie să știe românii despre zilele libere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x