Atac terorist în sudul Franței! Cel puțin un om a murit, alții au fost luați ostatici! 

Un bărbat înarmat a luat ostatice vineri mai multe persoane în interiorul unui supermarket din localitatea Trebes, de lângă Carcassonne, din sudul Franţei, informează AFP.

Conform presei franceze, un bărbat a atacat mai întâi o patrulă de polițiști și a reușit să împuște un agent. Acesta a fost transportant de urgență la spital.

Ulterior, acesta a intrat într-un supermarket și a luat ostatici clienții și angajații magazinului.

Una sau două persoane au fost împușcate, iar măcelarul supermarketului ar fi fost ucis.

Autorul atacului terorist este înarmat, are asupra sa mai multe arme si spune că vrea să răzbune Siria, conform presei franceze.

Conform presei internaționale, autorul ar fi strigat, în momentul în care a intrat în supermarket, că reprezintă gruparea teroristă DAESH. Autoritățile au stabilit un plan și un perimetru de securitate și încearcă să-l convingă pe bărbat să-i lase pe ostatici să plece.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri