Antena Căutare

Atentie, RADAR!

Politia scoate astazi pe autostrazile, soselele, bulevardele si strazile din Romania toate radarele din dotare, plus un elicopter.

Cele 449 de radare noi si alte 235 dintre cele vechi vor fi scoase vineri pe arterele nationale in cadrul campaniei "Alege Viata", prin care Politia Rutiera isi doreste sa obtina reducerea numarului de accidente grave, informeaza IGPR.

Mai mult, o parte dintre acestea urmeaza a fi amplasate in "cascada" pe drumurile si in locurile cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere.

Politia Rutiera cansidera ca, odata cu imbunatatirea conditiilor meteorologice, numarul celor care sunt tentati sa comita nereguli in traficul rutier creste, iar consecintele sunt de multe ori tragice.

Doar in perioada Sarbatorilor Pascale, arata Inspectoratul General al Politiei Romane in comunicat, au avut loc patru accidente deosebit de grave, soldate cu decesul a cate trei persoane, in judetele Buzau, Calarasi, Dolj si Satu Mare.

Soferul care a batut un batran la Craiova ramane in arest... Cadou pentru Obama: Romania suplimenteaza trupele din Afganistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x