Antena Căutare

Atenție, sunt obligatorii! De ce documente au părinții nevoie la începutul anului școlar!

Nu mai este mult până începe şcoala, cronometrul a fost pornit. Ghiozdanele sunt gata, hainele pregătite, ceasul pentru ora 7, fixat. Mâine dimineaţă marile oraşe vor fi paralizate, vânzarea de flori va depăşi recordul de anul trecut iar documentele de care cei mici vor avea nevoie pentru a fi primiţi în colectivitate se vor aduna teancuri pe birourile asistenţilor din şcoli şi grădiniţe.

Nu mai este mult până începe şcoala, cronometrul a fost pornit. Ghiozdanele sunt gata, hainele pregătite, ceasul pentru ora 7, fixat. Mâine dimineaţă marile oraşe vor fi paralizate, vânzarea de flori va depăşi recordul de anul trecut iar documentele de care cei mici vor avea nevoie pentru a fi primiţi în colectivitate se vor aduna teancuri pe birourile asistenţilor din şcoli şi grădiniţe.

Însă, cât de realistă este o astfel de monitorizare a stării de sănătate a copiilor, la început de an şcolar, aflăm de la medicul primar Diana Ştefănescu, vicepreşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Bucureşti.

De ce documente au parintii nevoie la inceputul anului scolar pentru ca cei mici sa fie primiti in colectivitate? Ce inseamna de fapt accesul la colectivitate / fiecare vine cu virusii lui de acasa si toate bolile copilariei sunt laolalta intr-o sala de clasa - pe de o parte imunizare, pe de alta parte un disconfort real.

Scene teribile! Un motociclist, lovit în plin de un șofer neatent, în Vaslui... Mesaje frumoase de La mulți ani Sf Ana și urari de la mulți ani simple de Sf Ana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x